ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ

Φροντίδα και η σωστή περιποίηση του προσώπου


Η φροντίδα και η σωστή περιποίηση του προσώπου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε αν θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο, λαμπερό και υγιές πρόσωπο. Το πρόσωπό μας «ταλαιπωρείται» παραπάνω όταν χρησιμοποιούμε μακιγιάζ, γι’αυτό πρέπει να ξέρουμε πως να το βοηθήσουμε να αναπαραγάγει καινούρια κύτταρα, καθώς και να φροντίσουμε για την ενυδάτωσή του.

Ας δούμε λοιπόν 3 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθούμε καθημερινά (όσο και αν βαριόμαστε :)) Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε στο βάθος του χρόνου!

Βήμα 1: Καθαρίστε σωστά το πρόσωπό σας

Ίσως το πιο σημαντικό και απαραίτητο βήμα, που πολλές φορές αγνοούμε. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα σας συσσωρεύει σμήγμα και νεκρά κύτταρα στην επιφάνειά του. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε αφρό καθαρισμού το οποίο είναι και για τα μάτια, και να ξεπλένετε το πρόσωπο με χλιαρό νερό. Με τον αφρό καθαρισμού κάνετε πολύ καλό μασάζ για λίγα λεπτά για να τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Κάνετε κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού.

Βήμα 2: Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση!

Το να μένουμε στην Ελλάδα που έχει τόσο όμορφο καιρό τον περισσότερο χρόνο σίγουρα είναι ένα τα στοιχεία που μας ανεβάζει τη διάθεση, όμως πρέπει να προσέχουμε την αφυδάτωση που μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα μας. Η επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό έχει ανάγκη από ενυδάτωση και υγρασία για να παραμένει λεία και απαλή όλη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε μια ενυδατική κρέμα προσώπου κάθε πρωί και πριν βάλουμε το makeup μας.

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε ποιοτικά προϊόντα μακιγιάζ

Άν έχετε ευαίσθητο δέρμα, τότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τα προϊόντα που περιέχουν πολλά χημικά. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα στην καθημερινότητά σας, μονάχα αυτά που θεωρείτε ότι αναδεικνύουν τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Μπορείτε να δείτε τη σειρά ομορφιάς REVERS και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!