ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι ανυπομονούμε


Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι ανυπομονούμε, μεγάλοι και μικροί, να βρεθούμε μαζί με τους αγαπημένους μας για να περάσουμε όμορφα αυτές τις μέρες. Πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε και τι δώρα να πάρουμε στους φίλους μας και στην οικογένειά μας. Δείτε λοιπόν παρακάτω μερικές ιδέες!

Πακέτο 1 – Περιποίηση Σώματος

Αυτό το πακέτο σίγουρα θα ευχαριστήσει τις γυναίκες φίλες σας, αφού περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης σώματος. Δεν χρειάζεται να πάτε μακρυά και να πληρώσετε πολλά λεφτά – φέρτε την περιποίηση σπίτι σας!

Δοκιμάστε το Body Butter, πλούσιο σε βιταμίνες θρέψης για το δέρμα B, D, E και πάρα πολύ ενυδατικό. Για εσάς που θέλετε πλήρη αναζωογόνηση, συνδιάστε το με το Body Scrub για πήλινγκ που αφήνει μεταξένια υφή στην επιδερμίδα. Τέλος, ίσως το σημείο του σώματος που «ταλαιπωρείται» περισσότερα, τα χέρια σας – δοκιμάστε την Κρέμα Χεριών Ροδοσταλίς που είναι ιδανική για τα σκασμένα χέρια λόγω της κανέλας που περιέχει και λόγω του μελιού που μαλακώνει το δέρμα.

Πακέτο 2 – Αρωματιστείτε!!

Για τους άντρες φίλους σας – δοκιμάστε το τελευταίο άρωμα του Giorgio Armani – Stronger with You. Ο Armani δεν μας απογοητεύει ποτέ όσον αφορά τα αρώματά σου και η τελευταία δημιουργία του δεν αποτελεί εξαίρεση.

Συνδιάζεται τέλεια με τη γυναικεία έκδοση του αρώματος το Because It’s You, το οποίο μόλις έφθασε στα καταστήματά μας!

Πακέτο 3 – Μακιγιάζ

Ποτέ ένα προϊόν μακιγιάζ δεν είναι αρκετό! Γι’αυτό δείτε όλη τη διαθέσιμη συλλογή μακιγιάζ της REVERS που φέρνουμε αποκλειστικά στα καταστήματα Ροδοσταλίς! Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αναδείξετε την πιο όμορφη πλευρά σας!