ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΡΩΜΑ;

Μπορείτε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε μερικές ακόμα συμβουλές!


Η Coco Chanel κάποτε είπε πως βάζουμε άρωμα στα σημεία που θέλουμε να μας φιλήσουν. Μπορεί κανείς να πει πως αυτό ισχύει αλλά μπορείτε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε μερικές ακόμα συμβουλές!

Μεγαλύτερη διάρκεια αρώματος

Υπάρχουν μερικά σημεία στο σώμα μας όπου οι φλέβες μας είναι πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα σημεία βγάζουν μεγαλύτερη θερμότητα, κάτι που βοηθάει το άρωμά σας να παραμείνει πάνω του και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Μερικά από αυτά τα σημεία είναι το εσωτερικό των καρπών των χεριών μας, η βάση του λαιμού μας, πίσω από τους λοβούς των αυτιών μας, πίσω από τα γόνατά μας και στα εσωτερικά του αγκώνα μας.

Επίσης, τα αρώματα τείνουν να έχουν μικρότερη διάρκεια σε ένα πολύ ξερό δέρμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν βάζουμε άρωμα σε ευαίσθητες περιοχές.

Πως βάζουμε άρωμα;

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι. Μερικοί απλά προτιμούν να ψεκάζουν πάνω στο δέρμα, μερικές γυναίκες μάλιστα ψεκάζουν στον αέρα και περνάνε μέσα από αυτόν. Ο τελευταίος τρόπος είναι και αυτός σωστός αλλά μεγάλη ποσότητα του αρώματος πηγαίνει χαμένη.

Αρωματίστε τα μαλλιά σας

Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται, μπορείτε να ψεκάσετε λίγο άρωμα στα μαλλιά σας. Προτιμήστε να ψεκάσετε σε φρεσκολουσμένα μαλλιά και σίγουρα αυτοί που θα είναι πολύ κοντά σας, θα εκτιμήσουν την μυρωδιά!

Εξερευνήστε πάνω από 1000 γαλλικά αρώματα στο eShop του Ροδοσταλίς και παραγγείλετε σήμερα κιόλας αυτό που επιθυμείτε! Τα μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 35 ευρώ είναι δωρεάν και η αποστολή πανελλαδική!