ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ GUCCI BLOOM

ένα νέο, ολοκαίνουριο άρωμα


Καθώς ετοιμαζόμαστε για ίσως την πιο αγαπημένη ανά τον κόσμο εποχή του χρόνου, το Ροδοσταλίς Αρωματοπωλείον είναι πανέτοιμο για την εορταστική αυτή περίοδο και σας φέρνει ένα νέο, ολοκαίνουριο άρωμα που σίγουρα θα θέλετε να το δοκιμάσετε! Πρόκειται για το Gucci Bloom!

Αποτυπώνοντας το πνεύμα των σύγχρονων και αυθεντικών γυναικών της Gucci, το άρωμα Bloom είναι η πρώτη δημιουργία του Alessandro Michele για τον Οίκο, ο οποίος είχε ως έμπνευση ένα ακμάζων κήπο λουλουδιών. Έτσι και το Bloom δημιουργήθηκε για να ξεδιπλωθεί σαν το όνομά του. (Bloom σημαίνει ανθίζω)

Οι νότες του γιασεμιού και τουμπερόριζα, αφήνουν ένα απροσδόκητα πλούσιο φλοράλ άρωμα στο δέρμα. Το Rangoon Creeper, ένα φυτό που αλλάζει το χρώμα όταν ανθίζει, εμπλουτίζει ο άρωμα με μια νότα πούδρας.

Για την διαφημιστική καμπάνια, ο Οίκος Gucci επέλεγε την ηθοποιό Dakota Johnson (γνωστή από την ταινία «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»), το μοντέλο και ηθοποιό Hari Nef και την καλλιτέχνιδα Petra Collins.

Μπορείτε να παραγγείλετε σήμερα κιόλας το Gucci Bloom από το eShop μας! Για παραγγελίες άνω των 35 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ!