ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ JEAN PAUL GAULTIER

ΕΙΝΑΙ… ΣΚΑΝΔΑΛΟ!


Ο Jean-Paul Gaultier δεν είναι από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από σκανδαλώδη συμπεριφορά. Αυτός είναι ο σχεδιαστής που έβαλε την βασίλισσα της ποπ Madonna να κάνει πασαρέλα topless, όπως και να σχεδιάσει το θρυλικό cone bra για μία από τις περιοδείες της το 1990. Ο διαβόητος JPG δεν παίρνει στη μόδα τόσο στα σοβαρά ώστε το τελικό του αποτέλεσμα είτε αφορά τη μόδα, είτε κάποιο άρωμα να έχει φέρει τόσο ενδιαφέροντα αποτελέσματα που αποκλείεται να μη γεμίσει χαμόγελα σε όσους τα δοκιμάζουν.

Έτσι λοιπόν, το νέο άρωμα «Scandal» ήρθε πριν λίγο καιρό για να ταράξει ακόμα μια φορά τα νερά. Η ιδέα πίσω από το άρωμα είναι η γυναίκα που το φοράει να ξεπεράσει όλα τα κλισέ και να διασκεδάσει με ένα τρόπο κοντά στα επιτρεπτά όρια, παραμένοντας όμως σέξι και ελκυστική.

Το ίδιο το άρωμα αποτελείται από εκχυλίσματα φρούτων, λουλουδιών και μέλι, αποτυπώνοντας απόλυτα την αισθητική του Gaultier. Το άρωμα Scandal είναι το ιδανικό για όσες θέλουν να βγούνε έξω το βράδυ, φορώντας ψηλά τακούνια, φλερτάροντας με αγόρια και γενικά να διασκεδάσουν!

Δεν μένει παρά να το δοκιμάσετε! Παραγγείλετε σήμερα το νέο άρωμα SCANDAL από το eShop μας και για αγορές άνω των 35 ευρώ, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν!